fallback

IT фирма подари на служителите си Porsche, за да провокира иновативност

Този подарък е една от поредните стъпки в програмата за развитието на човешките ресурси

17:46 | 15.11.06 г.
Автор - снимка
Създател

ComMetric, британска фирма базирана в България и работеща в сферата на IT технологиите и съвременния медиен анализ, предостави за ползване на своите служители Porsche Boxster S.

„Този подарък е една от поредните стъпки в програмата за развитието на човешките ресурси, уникална с подхода си за България“, обясниха от компанията.

Инициативата „Porsche” е само част от ComMetric Academy – вътрешна програма за провокиране на иновативната мисъл и креативност на служителите. Чрез програмата се цели служителите на компанията да могат да реализират на практика лични нестандартни идеи, които без външна помощ не биха успели.

ComMetric разработва техники за медиен анализ посредством високотехнологични решения като дигитален анализ на текст и обработка на данни при анализа на корпоративни PR стратегии.

Компанията разработва анализи за Hewlett Packard, Intel, Cisco, Verizon, Vodafone, Astra Zeneca, Roche, HSBC, Deloitte и др. В момента в софийския офис на ComMetric работят 30 специалисти в областта на програмирането и медийния анализ, като до края на 2007 г. се очаква екипът да се удвои.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:01 | 14.09.22 г.
fallback