fallback

Мото-Пфое спечели поръчка за доставка на автомобили за 450 хил. лв.

Сключеният договор е за доставка и гаранционно обслужване на моторни превозни средства за нуждите на служба Сигурност – Военна полиция и Военно контраразузнаване

11:06 | 08.11.06 г.
Автор - снимка
Създател

Мото-Пфое ЕООД е сключило договор за доставка и гаранционно обслужване на моторни превозни средства за нуждите на служба Сигурност – Военна полиция и Военно контраразузнаване, става ясно от съобщение на сайта на Агенцията по обществени поръчки.

Поръчката включва 12 дизелови автомобила Ford Transit, два от които пътнически с капацитет от по 16 пътника и 10 лекотоварни. Общата стойност на договора е 450 хил. лв. без ДДС. С най-голяма тежест при избора на изпълнител е била цената на автомобилите (50%), като останалите критерии са били срокът на гаранционно обслужване (30%) и сервизната мрежа на фирмата в страната (20%).

Мото-Пфое ЕООД е създадена през 1991 година от Карл-Хайнц Ханс Хуго Валтер Пфое и към момента е официален вносител на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover за България. Компанията разполага с 15 представителства в общо 14 града.

В началото на октомври стартира израждането на търговски комплекс Pfohe Mall във Варна чрез публичното дружество Люк АДСИЦ, където Карл-Хайнц Пфое притежава дял от 50 на сто. Първоначалната инвестиция е в размер на 12 млн. лв., като се очаква проектът да бъде завършен до края на 2007 година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:24 | 13.09.22 г.
fallback