fallback

Над 90 участници се очакват на организираната от БФБ-София кръгла маса

Форумът ще се проведе на 10 ноември в Гранд хотел Варна

15:05 | 04.11.06 г.
Автор - снимка
Създател

Участниците в първата регионална кръгла маса “Българската фондова борса и бизнесът - партньори в Европейския съюз”, организирана от БФБ-София, ще бъдат над 90, съобщиха от институцията.
Форумът ще се проведе на 10 ноември в Гранд хотел Варна. Общо 25 представители на 17 компании вече са потвърдили участието си в кръглата маса. Представителите на инвестиционните посредници са 29 от 21 посредника.
В кръглата маса ще участват и представители на акдемичните среди като проф. Бистра Боева и проф. Радослав Цончев, които имат богат опит в областта на капиталовите пазари. Представители на БФБ-София и Комисията за финансов надзор ще запознаят аудиторията с предимствата на публичните дружества, начините за финансиране чрез капиталовия пазар и процедурата за придобиване статут на публично дружество.
Сред лекторите са и председателят на Управителния съвет на Асоциацията на Индустриалния капитал в България Васил Велев, кметът на град Добрич Детелина Николова, както и Здравка Иванова от Албена АД.
Това е първата регионална кръгла маса от предвидените общо шест подобни форума. Целите, които БФБ-София си поставя с организирането на тези срещи са обща популяризация на дейността на Българската фондова борса, популяризиране на предимствата на публичните кампании и възможностите за финансиране чрез фондовата борса, както и осъществяване на контакти между потенциалните емитенти с финансовите среди – инвестиционни посредници и банки.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:20 | 10.09.22 г.
fallback