fallback

Слаб интерес към концесията на рушащия се Летен театър в Габрово

Върху имота бъдещият концесионер трябва да изгради със собствени средства Младежки комплекс

08:46 | 13.10.06 г.
Автор - снимка
Създател

Община Габрово удължава срока за подаване на документи за участие в конкурса за предоставяне на концесия на Летния театър в града, съобщи общината. Новия краен срок е 16:30 часа на 2 ноември 2006 г.

В края на юни 2006 г. Габровският общински съвет на свое заседание реши да предостави на концесия рушащия се летен театър в града. Поради слабия интерес обаче общината е принудена да удължи срока за подаване на документи. Според първоначално предвиденото конкурса трябваше да се проведе на 23 октомври 2006 г., но сега конкурсът ще бъде проведен месец по-късно на 27 ноември 2006 г., от 9 часа в Заседателната зала на Община Габрово.

Документацията за участие в конкурса струва 300 лв., а наред с това се изисква да бъде подписан и договор за поверителност на информацията. Оглед на обекта може да се извърши всеки ден до 1 ноември 2006 г., от 10 часа до 15 часа, след закупуване на конкурсната документация.

Според обявените условия по концесията концесионерът с поемането на концесията върху имот, публична общинска собственост – Летен театър, трябва да изгради със собствени средства Младежки комплекс, предназначен за осъществяване на търговска дейност за обществено обслужване на населението на общината в сферата на образованието, културата, изкуството, административно-информационното обслужване, търговията и спорта.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:29 | 12.09.22 г.
fallback