fallback

Връчиха 51 златни медала на участници в Международния есенен панаир

От тях 27 са за български фирми, а останалите 24 са на чуждестранни компании

18:56 | 27.09.06 г.

Общо 51 златни медала бяха връчени днес на официална церемония в Панаирното градче. От тях 27 са за български фирми, участници в 62-я международен есенен технически панаир, а останалите 24 са на чуждестранни компании.

Най-много - осем, са отличените български експонати в раздела „Електроника и електротехника“; седем са в „Строителство и архитектура“ и шест - в „Информационни технологии и продукти“.

Няма отличени в разделите „Енергетика“ и „Екология“ и в „Химическа промишленост“.

Сред чуждестранните изложители най-много - шест, са отличията за новости в енергетиката и екологията, и по пет - в разделите „Машиностроене“ и „Електроника и електротехника“.

Сред пловдивските фирми, спечелили престижното отличие на изложението, е Пластек ООД, получила признание за тръбите си от LDPE за капково напояване с вградени капкообразуватели.

Профилинк ЕООД също се окичи с отличие за своята система за прозорци profilinglux. Тези две компании са в раздел „Строителство и архитектура“.

Сред златните отличници се нареди и фирма Консултинг груп ЕООД, представила специален софтуер за фирми, изработващи дограми.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:55 | 14.09.22 г.
fallback