fallback

СГС вписа увеличението на капитала на Еуротерра България

Увеличението на капитала на Еуротерра България приключи предсрочно още на 13 септември, въпреки че крайната дата за търговия с правата на вторичен пазар бе 20 септември

11:54 | 27.09.06 г.

Софийски градски съд (СГС) вписа увеличението на капитала на Еуротерра България АД-София от 2 на 7 млн. лв. чрез издаване на 5 млн. броя нови обикновени безналични поименни акции с право на глас и с номинална стойност 1 лев всяка. Това стана ясно от съобщение, публикувано на БФБ-София.
Увеличението на капитала на Еуротерра България приключи предсрочно още на 13 септември, въпреки че крайната дата за търговия с правата на вторичен пазар бе 20 септември, а последната дата за записване на акциите от увеличение – 17 октомври.
Постъпленията от публичното предлагане ще бъдат използвани за реализиране на инвестиционните проекти на дружеството, а именно закупуване на недвижими имоти с цел тяхното управление чрез отдаване под наем и/или продажба.
За първото полугодие на 2006 година дружеството, с предмет на дейност придобиване и управление на недвижимо имущество, обяви нетна печалба в размер на 11 хил. лв., спрямо загуба от 258 хил. лв. за същия период на предходната година.

Свързани компании:

Еуротерра България АД(EUTR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:23 | 14.09.22 г.
fallback