fallback

Започват изложения за мебели, текстил и кожени изделия

Тридесет и пет фирми ще представят от днес до началото на октомври продукцията си на 15-та специализирана изложба „Кожен свят“

11:38 | 27.09.06 г.
Автор - снимка
Създател

Няколко специализирани изложения започват днес в НДК, като ще продължат до 1 октомври. На четвъртия етаж на изложбения център ще се проведе изложбата „Интертекстил-Есен 2006“ с участието на 50 фирми - производители и вносители на текстил, конфекция, трикотаж, галантерия и аксесоари за есенно-зимния сезон.

Повече от 70% от фирмите са български производители, а останалата част - дистрибутори и представители на фирми от Турция, Унгария, Индия и др.

Тридесет и пет фирми пък ще представят от днес отново до началото на октомври продукцията си на 15-тата специализирана изложба „Кожен свят“ (на трети етаж). По време на изложението ще бъдат представени нови решения в производството на кожени облекла и изделия, обувки и чанти и аксесоари, съобразени с модните тенденции за есента.

В същия период от време на пети етаж ще тече единственото специализирано изложение в България за производители, търговци и дистрибутори на мебели, материали за мебелното производство, аксесоари, специализирана литература.

Освен традиционните участници, за първи път ще представят своите продукти и много български производители и представители на чуждестранни фирми. Ще участват и фирми, издаващи специализирани каталози и списания.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:23 | 14.09.22 г.
fallback