fallback

Започна регистрацията за Икономическия форум за Югоизточна Европа

Домакини на една от най-горещите теми – технология на корупцията - са Програмата за развитие на ООН, Българската стопанска камара и Форумът на бизнес лидерите

10:28 | 27.09.06 г.
Автор - снимка
Създател

Започна регистрацията за тазгодишния Икономически форум за Югоизточна Европа, който се организира от Български икономически форум. Основната тема на събитието ще бъдат “Икономическите измерения на европейската интеграция”.

По традиция форумът ще се проведе в началото на месец ноември (31 октомври и 1 ноември) в НДК.

Сред основните теми, които ще бъдат разгледани, са: изграждането на конкурентоспособна икономика по пътя към ЕС, технология на корупцията, структурните фондове на ЕС, преносимост на номерата на мобилните мрежи, недвижими имоти, енергиен пазар и др.

Домакини на една от най-горещите теми – технология на корупцията - са Програмата за развитие на ООН, Българската стопанска камара и Форумът на бизнес лидерите.

„Темите на форума са максимално близки до бизнеса, с оглед предстоящото присъединяване на страната ни към Европейския съюз и предизвикателствата, пред които ще бъдат изправени българските компании”, заяви Георги Табаков, председател на Български икономически форум.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:26 | 14.09.22 г.
fallback