fallback

Раздават награди за отговорен бизнес за 2006 г.

Номинации могат да подават всички бизнес организации чрез електронния адрес на Форума до 15 октомври 2006 г., а награждаването ще се извърши на 16 ноември

12:36 | 25.09.06 г.

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) ще награди компании за обществено и социално отговорен бизнес в пет категории – инвеститор в обществото, инвеститор в околната среда, инвеститор в човешкия капитал, инвеститор в образованието и награда за маркетинг свързан с кауза.

Целта на наградите е да се популяризират и поощрят компаниите, които имат най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България, както да стимулират останалите фирми да развиват активна социална политика, уточниха организаторите на проведена днес пресконференция.

Сред критериите на БФБЛ за излъчване на победител са конкретна полза за обществото, партньорство с други организации, ангажираност на служителите, последователност в изпълнението на проекта, новаторство и обществено признание.

За наградите могат да бъдат номинирани фирми от цялата страна без задължително да са членове на БФБЛ, независимо от сектора, в който оперират и независимо от техния размер. Компаниите могат да бъдат номинирани от други компании или да се самономинират, но не могат да бъдат номинирани с един и същи проект в повече от една категория.

Номинации могат да подават всички бизнес организации чрез електронния адрес на Форума до 15 октомври 2006 г., а награждаването ще се извърши на 16 ноември.

Български форум на бизнес лидерите е организация, която обединява повече от 190 компании в България около отговорните корпоративни практики и високите етични стандарти в бизнеса. Организацията, създадена през 1998 г., е асоциирана към Международния форум на бизнес лидерите на Принца на Уелс.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:59 | 14.09.22 г.
fallback