fallback

Висши мениджъри ще обсъждат в София съвременните бизнес подходи

Събитието, което ще се осъществи с медийното партньорство на Investor.bg, се организира от подразделението на IDC за Централна и Източна Европа, Средния изток и Азия

09:57 | 07.09.06 г.
Автор - снимка
Създател

Мениджъри от висше управленско ниво и експерти ще дискутират на 19 септември в столичния хотел Хилтън съвременни бизнес подходи, прозрачността на организациите и управлението, метрики за оценка на бизнеса и необходимите компетенции. Събитието, което ще се осъществи с медийното партньорство на Investor.bg, се организира от подразделението на IDC за Централна и Източна Европа, Средния изток и Азия.

В рамките на конференцията ще бъдат обсъдени характеристиките на ефективните организации, управлението на корпоративната дейност, как се следят бизнес показатели в реално време, интеграцията на конкретни данни за дълготрайна възвръщаемост на инвестициите и др.

Сред мениджърите, които ще изнесат лекции по време на конференцията, са Колин Рейнолдс, директор „Бизнес системи – корпоративни функции“ в Levi Strauss Europe, Орлина Такиева, началник сектор „Business Inteligence системи“ в Молител, Тодор Захариев, консултант на Интерконсулт България, Томас Вавра, директор проучвания „Софтуер“ в IDC и др.

Събитието има за цел да помогне на мениджърите да подобрят представянето на организацията чрез стратегически подбор на нови технологии и решения. То също е насочено към оказване на помощ за поставяне на основата за бързо приспособяване към променящото се национално, паневропейско и интернационално законодателство.

IDC е водеща глобална компания за пазарни проучвания, консултантски услуги и събития за пазарите на информационните технологии, телекомуникации и потребителска електроника. IDC помага на ИТ професионалистите, бизнес ръководителите и на инвестиционната общност да взимат базирани на факти решения за бизнес стратегии и технологични покупки. Над 850 IDC анализатори в 50 страни осигуряват глобална, регионална и локална експертиза за технологични и бизнес възможности и тенденции.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:50 | 11.09.22 г.
fallback