fallback

Мостстрой с договор за 2 млн. лв. за строителни дейности на АМ Хемус

Дружеството спечели и проект на стойност 8,182 млн. лв. за изграждането на пътна връзка между бул. Брюксел и новия пътнически терминал на Летище София

11:58 | 15.08.06 г.

Мостстрой АД е сключил договор за 2,046 млн. лв. за изработване на технически проект и извършване на аварийни ремонтни строителни работи – ремонт на дилатационните фуги на мостови съоръжения на участъци в експлоатация от АМ "Хемус", става ясно от сайта на Агенцията по обществени поръчки.

Офертата на Мостстрой е предпочетена пред други двама кандидата, като възложителят по проекта е Изпълнителна агенция “Пътища”.

Дружеството спечели и проект на стойност 8,142 млн. лв. за изграждането на пътна връзка между бул. Брюксел и новия пътнически терминал на Летище София, който трябва да е готов до година.

Пътната връзка трябва да бъде изградена за една година и включва естакада с дължина 360 метра и магистрален път, като общата дължина на трасето е един километър.

До момента бяха изтъргувани 4 броя от книжата на Мостстрой на цена от 177,00 лв., или с 8,65% по-високо от предходната сесия.

Свързани компании:

Мостстрой АД /в несъстоятелност/(5MY)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:11 | 31.08.22 г.
fallback