fallback

Предвидените за днес полети от София за Лондон се изпълняват по график

Изключение има само за анулирания полет на British Airways от 14.35 ч., съобщават от Летище - София

11:20 | 11.08.06 г.

Предвидените за днес полети от София за Лондон се изпълняват по график с изключение на анулирания полет на British Airways от 14.35 ч., съобщават от Летище - София.  
 
По-рано днес бяха осъществени полети до Лондон на British Airways /с излитане в 5.15 ч. сутринта/ и на България Ер /с излитане в 7.45 ч./. Предвиденият за 19.45 ч. полет на Хемус Ер ще бъде изпълнен по разписание, казаха от компанията.  
 
От авиокомпаниите припомниха, че съгласно предприетите мерки за сигурност и забрана за ръчен багаж пътниците може да носят със себе си в кабината на самолета само документи, необходими за пътуването (паспорт, билет, виза). Могат да носят също портмонета или чантички джобен формат с пари, кредитни карти и документ за самоличност. 
 
Позволени са лекарства, предписани от лекар, необходими по време на полета, като не се допускат течни лекарства - изключение се прави само за тези, които са предварително проверени.  
 
По време на полета могат да се носят също очила без калъфи и кутии, контактни лещи без опаковка с разтвор за контактни лещи, ключове, но без електронни устройства. За тези, които пътуват с малки деца, се допускат храна за бебета, мляко и санитарни продукти, необходими по време на полет.
Всички останали предмети, включително преносими компютри, мобилни телефони, iPod и дистанционни управления е задължително да бъдат поставени в чекирания багаж и предадени за превоз в багажниците на самолета.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:02 | 14.09.22 г.
fallback