fallback

БенчМарк Финанс предлага нова платформа за онлайн търговия

Желаещите да разгледат платформата и да търгуват със симулативна сметка могат да тестват демо версията на BenchMark Trader 2 напълно безплатно за период от 20 дни

11:26 | 17.07.06 г.

От днес (17 юли 2006 г.) БенчМарк Финанс предлага нова платформа за онлайн търговия на международните пазари – BenchMark Trader 2, обявиха от компанията за Investor.bg. Тази версия на платформата е разработена по нова технология, което й дава редица предимства.

Новият модул за Цени и търговия позволява добавяне на инструменти от всички пазари на един екран и сключване на сделки с всеки от тях. Трейдърите избират желаното количество за търговия и заемат позиция с едно натискане на бутон Купувам или Продавам.

Графичният модул в BenchMark Trader 2 е изцяло настроен за изготвяне на професионален технически анализ на търгуваните инструменти. Трейдърите могат да сравняват движенията на два различни инструмента, да чертаят фигури и да добавят анализи, както и да отварят директно модул за сключване на сделки.

Работното пространство може лесно да бъде организирано, а всичко, от което има нужда един трейдър, може да се включи в един екран. Новата технология, с която е изграден BenchMark Trader 2, дава възможност за подреждане на модулите за търговия, чакащи поръчки, анализ и следене на движенията по сметка на един екран.

Модулът за търсене на инструменти открива бързо и ефективно валутни двойки, акции, CFD и фючърсни контракти по сектори в икономиката и борси за търговия. Следените инструменти могат да бъдат групират в специални папки в графа “Предпочитани” и лесно да бъдат включени в модул “Цени и търговия”.

Платформата вече е преведена изцяло, така че всеки, който желае, може да избере да търгува на български език.

Желаещите да разгледат платформата и да търгуват със симулативна сметка могат да тестват демо версията на BenchMark Trader 2 безплатно за период от 20 дни.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:54 | 06.09.22 г.
fallback