fallback

Организират тийм билдинг в Гърция за директорите за връзки с инвеститорите

По време на престоя ще бъде отпазнувана и една година от създаването на АДВИБ

16:45 | 11.07.06 г.

Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България (АДВИБ) организира тийм билдинг за директори за връзки с инвеститорите от 31 август 2006 г. до 3 септември 2006 г. в Гърция, о-в Тасос, съобщиха от асоциацията за Investor.bg.

По време на тийм билдинга в неформална атмосфера участниците ще имат възможност да осъществят и създадат нови полезни контакти със свои колеги – директори за връзки с инвеститорите, ще се включат в различни отборни игри и упражнения, които ще ги накарат да се почувстват екип – екипът на общността “Директори за връзки с инвеститорите”, обясниха от АДВИБ.

Участниците ще се включат и в обсъждането на Етичния кодекс на директорите за връзки с инвеститорите.

По време на престоя ще бъде отпразнувана и една година от създаването на АДВИБ.

„Когато се създаде асоциацията бяхме 30 човека. Днес, една година след нейното учредяване, обединяваме над 50 директори за връзки с инвеститорите на едни от най-големите български публични компании. Много от новите колеги, които ни се довериха, имат желание да се включат активно в живота на асоциацията. Именно такива мероприятия са един добър повод да се опознаем и обединим около идеята за сътрудничество и зачитане на взаимния интерес между всички директори за връзка с инвеститорите в публичните компании в България”, заяви Даниела Пеева – председател на УС на АДВИБ.

Срокът за заявяване на участие в мероприятието е 22 юли 2006 г, като могат да се присъединят и лица, които не изпълняват длъжността „Директор за връзки с инвеститорите”, но имат отношение към тази дейност.

Организаторите искрено се надяват, че подобни инициативи ще спомогнат за изграждането на сериозна общност на директорите за връзки с инвеститорите в България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:52 | 13.09.22 г.
fallback