fallback

Деликатесите “Браво” ще пътуват с лекотоварните Фолксваген LT 35

Закупуването на всички LT 35 по сделката е финансирано от „Порше Лизинг”

14:06 | 24.06.06 г.

Снимки : Браво ООД

Производителят на месни деликатеси „Браво” ООД обнови автопарка си в съответствие с новите санитарни изисквания за превоз на хранителни стоки, влизащи в сила от 1 юли 2006 г. Занапред продуктите на „Браво” ще бъдат доставяни до обектите за обществено хранене и магазините на дребно с 19 лекотоварни автомобила Фолксваген LT 35 и с два лекотоварни Caddy. Автомобилите са термоизолирани и с допълнително монтиран хладилен агрегат. Товарното пространство е с вместимост 13, 4 м3. С новите придобивки автомобилният парк на фирмата вече включва 60 автомобила.

Закупуването на всички LT 35 по сделката е финансирано от „Порше Лизинг” при 4-годишна лизингова схема и при 0% първоначална вноска.

„Браво” ООД стартира през 1993 година с производството на полуфабрикати от мляно месо. Три години по-късно продуктовата гама се обогатява с колбаси, варено-пушени деликатеси и шунки.

Компанията има специална политика за обслужване на обектите за обществено хранене, която включва производство на специални големи разфасовки и доставка до 24 часа след поръчката до всяка точка от страната. За този тип клиенти са предназначени 30 % от продукцията на „Браво” за вътрешния пазар.

Компанията е дългогодишен спонсор на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, както и член на варненския клон на организацията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:23 | 20.08.22 г.
fallback