fallback

Мостстрой ще покрива загуби от минали години

На проведеното вчера Общо събрание бе приета и промяна на седалището и адреса на управление на дружеството, които ще бъдат преместени в община Подуяне, ул. Бесарабия №114.

18:00 | 23.06.06 г.
Автор - снимка
Създател

Акционерите на Мостстрой гласуваха цялата печалба за миналата година, която е в размер на 22 хил. лв., да бъде използвана за покриване на загуби от минали години, съобщи БФБ – София. Решението е взето на проведеното вчера Общо събрание.

На събранието бе приета и промяна на седалището и адреса на управление на дружеството, които ще бъдат преместени в община Подуяне, ул. Бесарабия №114. От 1 юни на същото място се намира и адресът на управление на ХД Пътища. Основен акционер и в двете дружества е Бургаски корабосторителници АД с дялово участие съответно от 45,17% в ХД Пътища и 49% в Мостстрой.

Броят на членовете на Съвета на директорите на Мостстрой се намалява от пет на три, съгласно решение, гласувано на Общото събрание. Към момента членове са Румен Йовчев, Стоян Михайлов и Антоанета Костадинова.

Мостстрой обяви нетна загуба за първото тримесечие на 2006 в размер на 404 хил. лв., или с 18,55 на сто по-малко от съответния период на миналата година.

Днес книжата на дружеството поскъпнаха с 1,64% до 64 лв. при изтъргувани 37 броя. Офертите са на нива от 62 лв. „купува“ и 64 лв. „продава“.

Свързани компании:

Мостстрой АД /в несъстоятелност/(5MY)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:21 | 05.09.22 г.
fallback