fallback

БенчМарк Фонд-1 може да инвестира до 20% от активите си в Интеркапитал ПД

Към днешна дата нетната стойност на активите на фонда е 1,267 млн. лв.

17:48 | 21.06.06 г.

“БенчМарк Асет Мениджмънт” АД, действащо от името и за сметка на ДФ „БенчМарк Фонд – 1”, получи разрешение от Комисията за финансов надзор да инвестира до двадесет на сто от активите на фонда в акции на “Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт” АДСИЦ, съобщиха от институцията.

Инвестицията може да бъде осъществена при спазване на ограничението общата стойност на инвестициите до 20 на сто да не надвишава 40 на сто от активите на договорния фонд.

Комисията издаде разрешение на УД “БенчМарк Асет мениджмънт” АД, действащо от името и за сметка на ДФ „БенчМарк Фонд-1”, да инвестира и до двадесет на сто от активите на фонда в корпоративни облигации, емитирани от “Финанс Консултинг” ЕАД, при спазване на ограничението общата стойност на инвестициите до 20 на сто да не надвишава 40 на сто от активите на договорния фонд.

БенчМарк Фонд-1 е подходящ за инвеститори, склонни към по-дългосрочен хоризонт на държане на своята инвестиция, търсещи стабилен и умерен ръст на вложенията си. Към днешна дата нетната стойност на активите е 1,267 млн. лв., докато дяловете в обращение са 11 921.

Свързани компании:

ДФ БенчМарк Фонд-1 Акции и облигации(5BH2)

Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ(ICPD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:03 | 08.09.22 г.
fallback