fallback

Бул-вин ЕООД предложи по 8,95 лв. на акция за Браво

Обект на търговото предложение са 9641 акции

16:51 | 16.06.06 г.

Бул-вин ЕООД-Петрич е изпратило уведомление до БФБ-София, че смята да отправи търгово предложение до останалите акционери на Браво АД-Коларово. Предлаганата цена на акция е 8,95 лв.

Търговият предложител на два пъти подобряваше офертата си към останалите акционери на дружеството. Първоначално тя бе от 1,55 лв. на акция, но Комисията за финансов надзор издаде временна забрана. В края на септември Бул-вин повиши цената до 3,20 лв. на акция, но КФН наложи окончателна забрана на търговото предложение.

Бул–Вин притежава пряко 95,32% от капитала на дружеството. Предложителят възнамерява да поиска отписване на дружеството от регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, воден от Комисията за финансов надзор.

Обект на търговото предложение са 9641 акции, като упълномощен инвестиционен посредник е ИП Загора Финакорп АД. КФН все още не е взела отношение към предложението.

Предметът на дейност на дружеството е производство и търговия с обувки. Последната сделка с акциите на Браво на БФБ-София е от 8 февруари на ниво от 5,78 лв.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:45 | 31.08.22 г.
fallback