fallback

Драгомир Великов оглави инвестиционното банкиране на Пощенска банка

Работата на новата дирекция ще бъде пряко ръководена от И Еф Джи Телесис Файнанс – специализираното поделение на Юробанк И Еф Джи за инвестиционно банкиране

13:55 | 29.05.06 г.
Автор - снимка
Създател

Драгомир Великов е новият директор на направлението за Инвестиционно банкиране в Пощенска банка, съобщиха от банката. Работата на новата дирекция ще бъде пряко ръководена от И Еф Джи Телесис Файнанс – специализираното поделение на Юробанк И Еф Джи за инвестиционно банкиране. Великов има богата практика в областта на инвестиционното банкиране и капиталовите пазари. Професионалният си опит той гради през последните години във финансови институции като Елана и Райфайзен банк (България).

Последната позиция на Драгомир Великов едновременно съчетава длъжностите изпълнителен директор на „Райфайзен Асет Мениджмънт” и началник отдел „Инвестиционно банкиране” в Райфайзен банк. Драгомир Великов има магистърска степен по макроикономика от УНСС в София. Владее английски, немски и руски език. Женен е, с едно дете.

Юробанк И Еф Джи е основана през 1990 година. Днес банката предлага богата гама от банкови продукти, насочени към корпоративни и физически клиенти, както и към държавни и частни институции. На гръцкия банков пазар Юробанк И Еф Джи е лидер в областта на потребителското кредитиране и кредитните карти, кредитирането на малък и среден бизнес и управлението на взаимни фондове.

Чрез дъщерното си инвестиционно поделение „И Еф Джи Телесис Файнанс” групата има утвърдена позиция в областта на инвестиционното банкиране, а в областта на капиталовите пазари чрез ”И Еф Джи Юробанк Секюритис”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:17 | 09.09.22 г.
fallback