fallback

Правата на Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ ще се търгуват на борсата от 6 юни

Емитирани са 150 000 права, като срещу всяко едно от тях може да се запише една акция от увеличението на капитала с номинална и емисионна стойност от 1 лв.

12:51 | 29.05.06 г.
Автор - снимка
Създател

Търговията с правата, даващи възможност за участие в първоначалното увеличение на капитала на Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ, ще стартира на 6 юни 2006 година чрез смесен закрит аукцион, организиран от системата за търговия на Българска фондова борса - София.

Времевият интервал за прoвеждане на аукциона е между 09:30 ч. и 11 ч., като борсовият код на правата е R1BSEA. Първичната продажба на правата ще приключи на 19 юни.

Вторичната търговия с правата ще започне на 6 юни с борсов код R2BSEA, като правата ще могат да се търгуват до 19 юни, а крайната дата за прехвърлянето им е 21 юни.

Емитирани са 150 000 права, като срещу всяко едно от тях може да се запише една акция от увеличението на капитала с номинална и емисионна стойност от 1 лв. Крайната дата за записване на акции от увеличението е 13 юли. Борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, е ИП Елана Трейдинг АД, а набирателната сметка е открита в ТБ Алианц България АД.

Инвестиционна Компания АД и Стефан Папалезов притежават по 35% от капитала на Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ, докато ИД Елана Високодоходен фонд АД има 30 на сто.

Свързани компании:

Кепитъл Холдинг Груп АДСИЦ(CHG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:27 | 10.09.22 г.
fallback