fallback

БФБ регистрира за търговия правата от увеличението на Блек Сий Инвестмънт

Броят на издадените права е 150 000, като срещу всяко от тях ще може да бъде записана една акция с номинална и емисионна стойност от 1 лв.

16:55 | 26.05.06 г.
Автор - снимка
Създател

Българска фондова борса - София регистрира за търговия на първичен пазар правата за участие в първоначалното увеличение на капитала на Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ. На правата е присвоен борсов код R1BSEA, съобщиха от борсата.

Капиталът на дружеството преди увеличението е в размер на 500 хил. лв. Броят на издадените права е 150 000, като срещу всяко от тях ще може да бъде записана една акция с номинална и емисионна стойност от 1 лв. Борсовият член, упълномощен да извърши продажбата на правата и да обслужва увеличението на капитала, е ИП Елана трейдинг АД, а банката, в която може да бъде открита набирателна сметка, е ТБ Алианц България.

Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ планира да инвестира набраните средства в изграждане на затворен жилищен комплекс в околностите на Варна. Учредители на дружеството са Стефан Папалезов с 35% от капитала, Инвестиционна компания АД с 35% от капитала и ИД Елана Високодоходен фонд АД с 30% от капитала.

Конкретните дати за търговия на правата и записване на акции ще бъдат посочени допълнително, след публикуване на съобщението за публично предлагане в централен ежедневник.

Свързани компании:

Кепитъл Холдинг Груп АДСИЦ(CHG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:00 | 13.09.22 г.
fallback