fallback

Консолидираната загуба на Армейски холдинг към края на март е 7 хил. лв.

В консолидирания баланс на холдинга са включени 4 дъщерни дружества - ДАП Елхово АД, Брезентови изделия АД, Карнота АД и Булгарцвет–Елин Пелин АД.

13:21 | 26.05.06 г.
Автор - снимка
Създател

Армейски холдинг АД обяви нетна консолидирана загуба за тримесечието в размер на 7 хил. лв., колкото бе и за същия период на миналата година. Това показват данните от отчета на дружеството, публикуван на сайта на БФБ – София.

Нетните приходи от продажби бележат лек спад от 4% на годишна база, до 234 хил. лв. Финансовите приходи са на стойност 14 хил. лв., като за първите три месеца на 2005 година такива не са отчетени. Разходите за дейността са в размер на 261 хил. лв., в сравнение с 255 хил. лв. преди година.

В консолидирания баланс на холдинга са включени 4 дъщерни дружества - ДАП Елхово АД, Брезентови изделия АД, Карнота АД и Булгарцвет–Елин Пелин АД. Освен тях Армейски холдинг АД притежава дялови участия в още 10 дружества, след като в края на април продаде цялото си участие в Модтрико АД (1 662 акции, или 33% от капитала) за сумата от 130 хил. лв. Сделката ще бъде отразена в отчета на Армейски холдинг АД за второто тримесечие на годината.

Основният капитал на холдинга възлиза на 516 хил. лв., а консолидираният собствен капитал е на стойност 849 хил. лв., спрямо 858 хил. лв. в началото на годината.

Последната сделка по позицията е сключена на 6 май на цена от 0,54 лв. за акция. Оферти за покупка има на ниво от 0,70 лв., но липсва предлагане.

 

Свързани компании:

Армейски Холдинг АД(ARMH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:12 | 02.09.22 г.
fallback