fallback

British Airways с 5 допълнителни полета до Лондон

Ранните полети от София и Варна до Лондон - Гетуик ще се обслужват от Boeing 737 – 400, който разполага със 146 места

12:39 | 22.05.06 г.

British Airways въвежда пет допълнителни ранни полета седмично (два от Варна и три от София) до летище Гетуик - Лондон. С тях лятното разписание на авиокомпанията до британската столица ще се състои от общо 14 полета на седмица– десет от София и четири от Варна, съобщават от авиопревозвача.
Двата ранни полета от Варна до Лондон - Гетуик ще се осъществяват всеки понеделник и вторник в периода 5 юни – 26 септември 2006, с час на излитане от летище Варна 05:00 сутринта и кацане в Лондон в 06:35 часа местно време. Така през летния сезон туристите от черноморския град ще имат възможност да летят до Лондон общо 4 пъти в седмицата – всеки понеделник, вторник, сряда и събота.
От 2 юни честотата на полетите на British Airways от София до Лондон също се увеличава на 10 пъти седмично. Към ежедневните полети от София до летище Хийтроу се прибавят и три допълнителни ранни полета до летище Гетуик в дните сряда, петък и неделя. Часът на излитане от летище София отново е 5:00 сутринта с кацане в Лондон 06:35 часа местно време.
 
Ранните полети от София и Варна до Лондон - Гетуик ще се обслужват от Boeing 737 – 400, който разполага със 146 места.
 
“България отдавна е на картата на British Airways и е особено важен пазар за авиокомпанията в Централна и Източна Европа. Ранните полети дават допълнителни възможности за удобни връзки до над 160 дестинации по целия свят в рамките на същия ден”, заяви Емил Делибашев, търговски мениджър на авиокомпанията за България.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:47 | 09.09.22 г.
fallback