fallback

Христос Зевос е новият директор „Изграждане на мрежа” на GloBul

Непосредствено преди да се присъедини към GloBul, Христос Зевос e работил като директор по изграждане на GSM мрежата на Cosmote Румъния

11:12 | 16.05.06 г.
Автор - снимка
Създател

Христос Зевос оглави дирекция „Изграждане на мрежа” на GloBul, съобщиха от компанията. Той заменя досегашния шеф на дирекцията Димитрис Минас, който след пет години работа в компанията, се завръща в Гърция.

Христос Зевос има повече от десет години опит в областта на телекомуникациите и по-специално в изграждането на мрежи. Работил e последователно в гръцките мобилни оператори STET Hellas (сега TIM Hellas) и Infoquest (сега известна като Q-Telecom).

Непосредствено преди да се присъедини към GloBul, Христос Зевос e работил като директор по изграждане на GSM мрежата на Cosmote Румъния.

Зевос е с диплома по бизнес-администрация от университета в Съндърланд и магистърска степен по гражданско строителство от университета в Ашфърд, Великобритания. В работата си като директор „Изграждане на мрежа”, той ще отговаря пряко на главния технически директор на компанията Никос Георгопулос.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:36 | 07.09.22 г.
fallback