fallback

Насоките за развитието на капиталовия пазар в България обсъждат на форум

Целта на Форума е да бъдат представени и дискутирани актуални теми и различни позиции относно съществуващите тенденции в сектора

13:12 | 18.04.06 г.

“Насоки за развитието на капиталовия пазар в България” е основната тема на организирания от ОБЦ Хермес Форум “Български бизнес дни” , които ще се проведе на 25 април в хотел “Сити”, София, с медийното партньорство на Investor.bg.

Целта на форума е да бъдат представени и дискутирани актуални теми и различни позиции относно съществуващите тенденции в сектора.

В работата на Форум “Български бизнес дни” ще вземат участие представители на Комисията за финансов надзор, Българската фондова борса, Централен депозитар, Асоциацията на инвеститорите, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Асоциацията на управляващите дружества, експерти от други организации и представители на инвестиционната общност.

Ще бъдат засегнати теми като “АДСИЦ – реалности и перспективи пред секюритизацията на недвижимите имоти в България”,“Подобряване ликвидността на Борсата и привличане на нови IPO” , “Предимства на публичността”, „Договорни фондове. Колективни инвестиционни форми - взаимни фондове, инвестиции в портфейли”, “Възможности за осигуряване финансирането на компании чрез капиталовия пазар. Облигационни емисии, листване, увеличение на капитала” и др.

Изпълнителният директор на Инвестор.БГ АД ще представи темата “Ролята на интернет медиите за популяризиране на капиталовия пазар. Интернет инвазиите”, а сред другите поканени участници са представители на търговски дружества - емитенти, както и на дружества, които проявяват интерес за листване на борсата.

Форумът ще даде възможност за включване в конструктивния диалог между представители на инвестиционната общност и съответните наблюдаващи и регулиращи институции, обмяна на информация и опит, контакти и др.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:37 | 11.09.22 г.
fallback