fallback

Малки и средни фирми участват безплатно на Икономически форум Марица

Заместник-министърът на икономиката и енергетикта Иванка Диловска също е потвърдила своето участие, съобщиха още от Български икономически форум

10:59 | 07.04.06 г.

Представителите на малкия и среден бизнес от Пловдив и Пловдивски регион могат да участват безплатно на предстоящия Икономически форум Марица “Пазари, инвестиции, проекти”, който ще се проведе на 11 и 12 април 2006 г. в Конгресния център на Международен панаир Пловдив, съобщиха организаторите на събитието – “Български икономически форум”. Желаещите да участват във Форума могат да се регистрират на място на 11 април.

След като бъде официално открито от министъра на икономиката и енергетиката Румен Овчаров и министъра на транспорта Петър Мутафчиев, на събитието се предвижда и приветствено слово от Генералния консул на Турция в България Юмит Ялчън. Сред официалните гости на Форума ще бъде и Генералният консул на България в Одрин Ангел Ангелов, който е основен говорител в дискусия на тема “Предизвикателства пред подобряване на инвестиционния климат в България”.

Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Иванка Диловска също е потвърдила своето участие, съобщиха още от Български икономически форум. Тя ще се включи в дискусионния панел “Регионалните енергийни проекти”, чийто модератор е председателят на Българска стопанска камара Божидар Данев.

Икономическият форум Марица “Пазари, инвестиции, проекти”, който се провежда с медийното партньорство на Investor.bg, е наименувано на река Марица (на гръцки – Еврос, на турски - Мерич), която тече през България, Гърция и Турция и свързва по естествен начин трите държави.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:58 | 20.08.22 г.
fallback