fallback

Офисът на БФБ се превърна в мини голф игрище

Офис Голф шампионатът се провежда в периода от януари до края на май 2006 г., когато ще бъде и Големият финал

20:00 | 22.03.06 г.
Автор - снимка
Създател

Служителите на Българската фондова борса станаха част от първия у нас шампионат по Офис Голф и имаха възможността да се докоснат до аристократичната и престижна игра, съобщиха организаторите.   Офисът на фондовата борса бе превърнат в истинско голф игрище. Участниците разполагаха с всички необходими аксесоари – голф клъбове, голф топки, карти за резултати и др.

Виктор Папазов, председател на Съвета на директорите на Българската фондова борса, и Радослав Козовски, експерт в отдел „Търговия и надзор” се класираха на финала с равен брой точки. След крайния двубой между тях, по-добър се оказа Радослав Козовски. Той ще има възможността да участва на Големия финал и ще се срещне с победителите от всички останали офис голф турнири.

Офис Голф шампионатът се провежда в периода от януари до края на май 2006 г., когато ще бъде и Големият финал. Голф клуб “Света София” създава истинско голф игрище в офиса на всяка компания и осигурява цялата необходима екипировка на всички участници.

На финала победителите от всички офис турнири ще премерят сили за първото място и ще имат възможността да се срещнат и общуват със свои колеги в една различна и интересна среда.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:23 | 03.09.22 г.
fallback