fallback

Жилищен кредит с награда на конкурса „Финансов продукт на годината”

Конкурсът „Финансов продукт на годината” се проведе в рамките на четвъртото международно финансово изложение "Банки Инвестиции Пари"

10:23 | 17.02.06 г.

Жилищен кредит на Банка Пиреос с 0% лихва за първите 6 месеца взе първа награда в категория „Кредитни продукти и финансиране” на конкурса „Финансов продукт на годината”.

Жилищният кредит на Банка Пиреос с 0% лихва за първите 6 месеца и лихва за останалия период от 6.4% за кредити в евро и 7.5% за кредити в лева взе първа награда в категория „Кредитни продукти и финансиране” на конкурса „Финансов продукт на годината”, съобщиха от финансовата институция.

Конкурсът „Финансов продукт на годината” се проведе в рамките на четвъртото международно финансово изложение "Банки Инвестиции Пари", а церемонията по връчването на призовете се състоя вчера, 16 февруари в Новотел „Пловдив”.

Банкa Пиреос пусна на пазара жилищните кредити на 1 декември 2005 г. и продължава да ги предлага при непроменени условия в клоновата мрежа на Банкa Пиреос и Пиреос Евробанк.

Кредитите са три вида, всеки един от които с максимален гратисен период до 12 месеца и максимален период за погасяване – до 30 години.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:08 | 17.02.06 г.
fallback