fallback

Сметките за БТК ще се плащат в още 67 пункта из страната

Споразумението за новите обекти ще влезе в сила от началото на април

16:50 | 16.02.06 г.
Автор - снимка
Създател

Българската телекомуникационна компания (БТК) и Български пощи (БП) подписаха споразумение на пресконференция днес, според което клиентите на БТК ще могат да заплащат месечните си сметки в още 67 нови обекта на БП из цялата страна.

Споразумението, подписано от изпълнителните директори на двете дружества Денис Уолах и Енцислав Харманджиев, ще влезе в сила от началото на април.

Според допитване на БТК сред нейните потребителите повечето от тях посочват клоновете на БП като най-удобно място, на което могат да уредят задълженията си не само за телефонни сметки, но и за други услуги.

На въпрос на Investor.bg дали занапред компаниите възнамеряват да разширят сътрудничеството си и да включат плащане на сметки през мрежата на БП и на Вивател, Уолах заяви: "На този етап споразумението се отнася само за сметки на БТК, но мисля, че всеки ще се съгласи, че това е една много добра идея".

По думите на Харманджиев, който потвърди, че общите планове за в бъдеще могат да обхванат и услуги на Вивател, БП управлява изградена мрежа от повече от 3 000 обекта в цялата страна.

Информация на БТК сочи, че освен в нейните магазини, сметките към компанията могат да бъдат плащани и в магазините на търговските вериги Office 1 Superstore, Germanos и 2be, в офисите на Стопанска инвестиционна банка (СИБанк), Обединена българска банка (ОББ), "Финанс инженеринг", чрез банкоматите на Борика, DSK и ОББ, по интернет и телефон, както и картите на Transcard и по банков път.

Свързани компании:

БТК АД (отписана)(5BT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:15 | 01.09.22 г.
fallback