fallback

ЕАЗ АД с нови собственици

ЕАЗ отчете нетна неконсолидирана загуба за 2005 г. в размер на 194 хил. лв., спрямо отрицателен финансов резултат от 126 хил. лв. в края на 2004 г

19:01 | 13.02.06 г.

ЕАЗ АД – Пловдив има нови собственици, показват данните от седмичния бюлетин на Централния депозитар. Драфт ЕООД е придобил 49,905 на сто от капитала, като продавач е Hazelton Productions Limited-Great Britain.

Без дялово участие в дружеството остана и General Investment Projects S.A.H-Luxembourg, прехвърлил дела си от 45,965% на Ски Инжинеринг ООД.

Драфт ЕООД е 100%-ва собственост на Драфт Актиенгезелшафт. Според регистър АПИС предметът на дружеството включва покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, икономически анализи, маркетингови проучвания, разработване на финансови проекти и др.

Ски Инжинеринг ООД е собственост на Юлияна Гунева и Александър Стоянов, като предметът на дейност включва изграждане и експлоатация на спортни обекти, както и инвестиране в такива, организиране на турнири в страната и чужбина и др.

Основната дейност на ЕАЗ АД-Пловдив е производство и търговия на апаратура за ниско напрежение и комплектни съоръжения авточасти, битови уреди, стоки и услуги, вътрешна и външна търговия. Основният капитал на дружеството е 1 млн. лв., докато собственият – 6,048 млн. лв.

ЕАЗ отчете нетна неконсолидирана загуба за 2005 г. в размер на 194 хил. лв., спрямо отрицателен финансов резултат от 126 хил. лв. в края на 2004 г. Последната сделка с акциите на дружеството бе сключена на 28 януари на цена от 1,43 лв.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:47 | 13.09.22 г.
fallback