fallback

Първите карти с новото лого на Visa се издават от Булбанк

Една от най-важните характеристики на картата е новата холограмна магнитна лента на гърба й

14:52 | 07.02.06 г.
Автор - снимка
Създател

Булбанк стартира издаването на първите за България карти Visa Business с новото лого на Visa International, съобщиха от Visa и банката. Новата кредитна карта на Булбанк се появява на пазара, след като Visa International съобщи намеренията си да обнови търговската си марка с нова идентичност и структура, включително с нов външен вид на логото на Visa.

Промените в търговската марка са резултат на 18-месечна работа, осъществена на базата на проучване сред повече от 7 000 потребители, търговци, клиенти от сферата на търговията и банки в 16 страни по света. Една от най-важните характеристики на картата е новата холограмна магнитна лента на гърба й.

Познатият гълъб на Visa е разположен на гърба на картата, като тази нова характеристика предоставя по-голяма сигурност за потребителите, тъй като е почти невъзможно да бъде фалшифицирана.

Подмяната на продуктите на Visa с новото лого започна вече в цял свят и ние сме щастливи, че Булбанк е първата българска банка, която предлага на българския пазар карти Visa Business с обновеното лого”, каза Каталин Крету, вицепрезидент за Румъния и България на Visa International CEMEA.

Visa Business на Булбанк се приема в над 160 държави, 24 милиона търговски обекта и един милион банкомата. В допълнение към нормалната функционалност на картата (теглене на суми от банкомати, плащане на стоки и услуги на POS, разплащания в Интернет) Булбанк предоставя 24-часов център за поддръжка, спешна замяна на карта в случай на нужда и известяване с кратки текстови съобщения (SMS) за всяка транзакция.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:12 | 09.09.22 г.
fallback