fallback

Фондация “Атанас Буров” подпомага бъдещи мениджъри на финансовия риск

Финансовата помощ включва размера на таксата за явяване на изпит през 2006 г. и членския внос в организацията за същата година

16:28 | 06.02.06 г.

Фондация “Атанас Буров” обявява конкурс за финансово подпомагане на придобиването на професионална акредитация “мениджър на финансовия риск” към Световната асоциация на професионалистите в риска (GARP), съобщиха от асоциацията за Investor.bg.

Финансовата помощ включва размера на таксата за явяване на изпит през 2006 г. и членския внос в организацията за същата година.

До конкурса се допускат лица, които имат най-малко една година професионален опит в управлението на пазарния, кредитен или операционен риск; работят в банкова или небанкова финансова институция; притежават най-малко бакалавърска степен по финанси или друга икономическа специалност и владеят отлично английски език.

Конкурсът включва писмен тест на английски език по количествен анализ, изчисление и управление на пазарния, кредитния и операционен риск и събеседване. До събеседване ще бъдат допуснати кандидати, получили на теста най-малко 70 точки.

Кандидатите за участие в конкурса трябва да представят: молба за участие в конкурса в свободен текст; автобиография; служебна бележка или копие от трудова книжка за удостоверяване на професионалния стаж; копие от диплома за притежавана образователна степен; копие от документ за владеене на английски език.

Документите се изпращат по пощата на адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий № 1, Фондация “Атанас Буров”, “За конкурса GARP”. Крайният срок за получаване на документите е 17.00 ч. на 1 март 2006 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:50 | 12.09.22 г.
fallback