fallback

Пускат кредит за изработка на фирмен сайт

12:09 | 30.01.06 г.
Автор - снимка
Създател

Проучванията показват, че много малка част от българските предприемачи разполагат с фирмен сайт въпреки конкуренцията, която ги очаква след приемането на България в Европейския съюз. С цел положението да се промени ПроКредит Банк и E-Card предлагат нов кредит, с който може да се закупи собствен сайт, съобщиха от финансовата институция.

Съвместната инициатива е предназначена за всеки развиващ се бизнес, независимо дали е малка търговска фирма, частна адвокатска кантора, стоматологичен кабинет или по-голям производител.

Базовият пакет Уебстандарт, който фирмите могат да закупят на цена от 999 лева, включва изработка на сайта, хостинг и домейн за една година. При срок на изплащане една година, месечната вноска по кредита е 90 лв., а общата сума на всички лихви и такси по кредита възлиза на 121 лева.

На всички клиенти, които поръчат сайт, банката предлага и възможност за инсталиране на виртуално терминално ПОС устройство, чрез което потенциални клиенти, които посещават сайта и разполагат с местни дебитни карти да могат да закупуват стоки и услуги директно чрез интернет.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:19 | 13.09.22 г.
fallback