fallback

Едва 16 хил. права на БенчМарк Фонд Имоти бяха изтъргувани днес

Крайната дата за търговия с правата на БФБ-София е 1 февруари, а до 22 февруари е последния срок за плащане на акциите от увеличението на капитала

17:49 | 20.01.06 г.

Едва 16 500 права, даващи права за участие в предстоящото увеличение на капитала на БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ, бяха изтъргувани днес на цени между 0,15 и 0,16 лв., което е доста под средния обем, постигнат за последните три дни – 354 хил. броя.

Крайната дата за търговия с правата на БФБ-София е 1 февруари, а до 22 февруари е последният срок за плащане на акциите от увеличението на капитала. Всяко закупено право дава възможност за закупуване на две от новите акции на дружеството по емисионна стойност 1,5 лв.

Средствата от увеличението на капитала на фонда ще бъдат използвани за изграждането на търговско-административна сграда на бул. Цариградско шосе, между шоурума на Тойота и Интер Експо Център. “Смятаме до края на март 2006 г. да стартираме строителни дейности, като максималният срок, който сме си поставили за завършването на обекта, е 22 месеца,” каза за Investor.bg директорът за връзки с инвеститорите Радост Иванова.

Днес бяха изтъргувани 1000 акции на БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ на цена от 1,60 лв.

Свързани компании:

Фонд имоти АДСИЦ(FUES)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:18 | 12.09.22 г.
fallback