fallback

БФБ-София регистира за търговия И Ар Джи Капитал-2

И Ар Джи Капитал-2 АДСИЦ вече притежава Търговски център „Черно море” в град Варна със застроена площ 16 000 кв. м

13:36 | 19.01.06 г.

Съветът на директорите на БФБ-София АД регистрира за търговия на “Неофициален пазар на акции” емисията акции на И Ар Джи Капитал - 2 АДСИЦ. Размерът на емисията е 2,3 млн. лв., разпределена в също толкова акции. На емисията е присвоен борсов код ERGC 2.

Бългериън-Америкън Пропърти Мениджмънт ЕООД е обслужващото дружество на фонда, докато ТБ Обединена Българска Банка АД е банката депозитар. Датата на въвеждане за търговия ще бъде обявена в Борсовия бюлетин след подписване на договора за регистрация между Борсата и Емитента.

И Ар Джи Капитал-2 АДСИЦ вече притежава Търговски център „Черно море” в град Варна със застроена площ 16 000 кв. м, който е 100% отдаден под наем на веригите Практикер и Пикадили. Търговският център се намира на основната пътна артерия бул. Владислав Варненчик, в близост до Метро, Технополис и М-тел.

Предметът на дейност на дружеството включва набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и инвестиране на набраните парични средства в недвижими имоти (секюритизация на недвижими имоти), покупка на правото на собственост и други вещни права върху недвижим имот, извършване на строежи и подобрения, с предоставянето им за управление и др. Основен акционер е Българо-американски инвестиционен фонд (БАИФ), притежаващ 70% от капитала, и 29 физически лица.

Свързани компании:

И Ар Джи Капитал-2 АДСИЦ /в ликвидация/(6ER)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:39 | 05.09.22 г.
fallback