fallback

Преглед на печата

10:29 | 07.01.06 г.

 

"Вивател" зарежда карти на абонати днес

 

в. Сега

Притежателите на предплатени карти на "Вивател" ще получат днес обратно парите, които са изговорили досега. Това съобщи пред "Сега" изпълнителният директор на третия GSM-оператор Ричард Шиърър. Зареждането на сметките ще започне сутринта и вероятно ще приключи към края на деня.

Условието на тази промоция бе всеки притежател на ваучер да получи възможност да говори безплатно за толкова, колкото е похарчил от сметката си до 6 януари. Към 6 януари предплатените абонати на "Вивател" са над 200 000.

Строят завод за велосипеди

в. Стандарт

Строят завод за велосипеди "Спринт" край Пловдив. В него ще се произвеждат по половин милион колела годишно. Строителството на предприятието започва от следващата седмица. Пловдивската фирма "Макском" ще инвестира в изграждането на обекта над 20 млн. лева.

Той ще бъде разположен в землището на село Царацово на площ от 34 000 кв.м. В комплекса ще има складови бази за готова продукция и производствени компоненти, производствено хале, битова и административно-обслужваща част, големи паркинги и озеленени кътове за почивка.

Данъчни декларации има, но никой не ги попълва

в. Новинар

Националната агенция по приходите (НАП) започна работа преди пет дни с куп проблеми - срив в информационната система и липса на данъчни декларации за доходите на физически лица за 2005 г.

От вчера декларации има във всички офиси на агенцията в София, показа проверка на "Новинар". Недоволни граждани се оплакаха сутринта в редакцията, че формулярите все още ги няма. По обяд обаче офиси бяха заредени с новите декларации.

На някои места служителите очакваха да получат и втори път доставка. В офисите на НАП има и от декларациите, които родителите трябва да попълват, за да получат данъчни облекчения за деца.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:46 | 08.09.22 г.
fallback