fallback

Промени в ръководствата на още четири дружества в Булгартабак

15:01 | 29.12.05 г.

 На общи събрания, проведени днес, 29.12.2005 г., бяха избрани новите Съвети на директорите на акционерните дружества “Гоце Делчев – БТ” АД, “Дупница – БТ” АД, “Кърджали – БТ” АД, “Пазарджик – БТ” АД и Шумен – БТ” АД, съобщиха от Министерство на икономиката.

За председател на Съвета на директорите (СД) на “Гоце Делчев – БТ” АД беше избрана Росица Василева. Членове на СД са Стефан Узунов, Галип Мисирков и Милко Сиркьов. СД избра за изпълнителен директор Иван Терзиев. За председател на Съвета на директорите на “Дупница – БТ” АД беше избрана Иванка Гайдажийска. Член на СД е Борис Михайлов. СД избра за изпълнителен директор Валентин Минев.

За председател на Съвета на директорите на “Кърджали – БТ” АД беше избран Иван Питеков. Членове на СД са Красимира Божанова, Руслана Стоянова и Елена Карапаунова. СД избра за изпълнителен директор Юмер Юмер. За председател на Съвета на директорите на “Пазарджик – БТ” АД беше избран Илия Пачев. Членове на СД са Кръстьо Комитов, Стефан Стефанов и Божидар Андонов. СД избра за изпълнителен директор Драгоя Ангелов.

За председател на Съвета на директорите на “Шумен – БТ” АД беше избран Владимир Христов. Членове на СД са Илина Николова и Ирфан Реджебов. СД избра за изпълнителен директор Красимир Неделчев.

Това е трети пореден ден в който се извършват промени в ръководствата на дружествата от холдинга. Вчера бяха сменени Съветите на директорите на “Асеновград – БТ” АД, “Плевен – БТ” АД, “Слънце – Ст. Загора – БТ” АД и “Хасково – БТ” АД. А на 27.12. тези на "Благоевград – БТ" АД, "София – БТ" АД, "Пловдив – БТ" АД и "Пловдив – Ю. Гагарин - БТ" АД.

Към момента Булгартабак холдинг притежава мажоритарно участие в 19 тютюневи предприятия, след като в края на миналата и началото на текущата година бяха финализирани процедурите по продажбата на Тополовград БТ, Първомай БТ и Исперих БТ.

Свързани компании:

Слънце Стара Загора-Табак АД(SUN)

Шумен-Табак АД /в несъстоятелност/(SHTB)

Хасково-БТ АД - в ликвидация(4H9)

Гоце Делчев-БТ АД(GDBT)

Юрий Гагарин АД(YGAG)

Дупница-Табак АД(DUBT)

Асеновград Табак АД /в ликвидация/(6AD)

София-БТ АД(3JU)

Булгартабак - холдинг АД(BTH)

Благоевград-БТ АД(55B)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:03 | 25.08.22 г.
fallback