fallback

Стоманени тръби АД ще променя името си на Южен индустриален парк АД

На събранието трябва да бъде приет на доклада за дейността, годишния счетоводен отчет и баланса на дружеството за финансовата 2004 г.

13:10 | 27.12.05 г.
Автор - снимка
Създател

Акционерите на “Стоманени тръби” АД ще гласуват за промяната на фирмата на дружеството на “Южен индустриален парк” АД, става ясно от обява в "Държавен вестник". Редовното Общо събрание на дружеството ще се състои на 23 февруари 2006 г.

На събранието трябва да бъде приет на докладът за дейността, годишният счетоводен отчет и балансът на дружеството за финансовата 2004 г. Акционерите ще гласуват и за приемане на решение за покриване на загубите от дейността за 2004 г., а също и за промени в състава на Съвета на директорите.

Освен това трябва да се гласува за приемане на решения по чл. 236, ал. 2, т. 2 ТЗ, според който само с решение на Общото събрание може да сключват сделки с активи с активи, чиято обща стойност през текущата година надхвърля половината от стойността на активите на дружеството съгласно последния заверен годишен финансов отчет.

При липса на кворум заседанието ще се проведе на 10 март.

Основната дейност на дружеството включва производство на стоманени тръби, резервни части и сменооборудване, технически кислород, заваръчни флюси, търговска дейност. Заводът на дружеството се намира в гр. Септември, а седалището му през октомври 2003 г. е преместено в София.

Последните сделки с акции на Стоманени тръби са от 15 декември, когато 200 акции са разменени по 0,75 лв. всяка. В момента най-високото търсене е на 0,58 лв., а най-ниското предлагане - на 0,75 лв. за акция.

Свързани компании:

Южен индустриален парк АД(3JY)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:11 | 11.09.22 г.
fallback