fallback

Любомир Ганев: Търсенето на компресиран природен газ се засили от коронакризата

Клиентите на най-екосъобразното гориво ще се увеличават, прогнозира бизнесменът и председател на Българска федерация по волейбол

12:26 | 10.12.20 г.

На въпрос дали има спад в търсенето на метан, Любомир Ганев коментира, че неговият бизнес е фокусиран в изработката на вместимости за зареждане на големи фабрики, административни и общински сгради, като при тях не се отчита намаление в търсенето на природен газ.

"Дори да спадне търсенето, то ще се отрази в количеството газ, докато броят на клиентите ще продължи да се увеличава", посочи бизнесменът и потвърди, че все повече потребители желаят да преминат на природен газ, защото е „два пъти и половина по-евтино и е възможно най-екосъобразното гориво".

По думите на Ганев е изключително важно за всеки предприемач, освен да генерира приходи, бизнесът му да създава работа и той да е уверен в това, с което се захваща.

"Дисциплината от спорта е основното, тъй като той учи на непримиримост и увереност - дори и да си удариш главата в стената, ставаш и продължаваш напред", сподели Любомир Ганев.

Той посочи, че неговата фирма за производство на платформи и полуремаркета за зареждане, както и батериите от бутилки, с които се захранва зала "Христо Ботев", е сред най-големите в Европейския съюз.

Любомир Ганев потвърди, че цялата гама от продукти е изцяло българска изработка.

Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

Всички гости на предаването "Бизнес старт" може да видите тук.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:21 | 08.09.22 г.
fallback