fallback

Подпомагат български козметични фирми за изложение в Украйна

Заявки за участие на фирми се приемат до 28 декември в централата на АНМСП

11:55 | 23.12.05 г.

Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (АНМСП) организира участието на български фирми на национален щанд в международното изложение за парфюмерия и козметика ИНТЕРШАРМ, което ще се проведе от 9 до 11 февруари 2006 г. в Киев, Украйна, съобщиха от агенцията.

Изложението дава възможност на чужди производители и търговци да осъществят директни контакти с представители на фирми от Украйна или от други страни.

По данни на организаторите, над 360 фирми от 10 страни са взели участие в предишното издание на ИНТЕРШАРМ. През 2005 г. изложението е било разгледано от над 33 000 посетители, повечето от които професионалисти.

Продуктите, които ще бъдат представени по време на изложението, са от стоковите групи парфюмерия и козметика, професионално оборудване за козметични и фризьорски салони, маникюр и професионална грижа за косата, модни аксесоари и специализирани издания.

България ще участва в ИНТЕРШАРМ с национален щанд от 80 кв. м. Всяка фирма ще разполага с 9 кв. м. в рамките на националния щанд, като разходите за наем на изложбената площ се поемат от АНМСП.

Заявки за участие на фирми се приемат до 28 декември в централата на АНМСП.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:56 | 23.12.05 г.
fallback