fallback

Дневната лифт-карта в Чепеларе струва 22 лв.

Сред новите услуги, които предлага туристическият център "Мечи чал" през този ски-сезон са включени разходки с кучешки впрягове и с моторни шейни по трасета до Пампорово

17:03 | 17.12.05 г.
Автор - снимка
Създател

Дневна лифт карта за пистите "Мечи чал" в Чепелари струва 22 лв. в периода до 9 януари, а след това - 20 лв., съобщи Dnes.bg. Поскъпването на лифт услугите е около 15-20% в сравнение с тарифите от миналата зима. Картите за деца до 14 г. са съответно 14 и 12 лв. преди и след края на ваканцията.

Спускане с делтапланер върху пистите "Мечи чал" ще бъде най-новото изкушение за любителите на екстремните спортове през тази зима, съобщиха от хотелиерското сдружение в града. От сдружението преговарят с клубове за екстремни спортове от страната да експериментират при подходящи метеорологични условия комбинацията от двата спорта.

Сред новите услуги, които предлага туристическият център "Мечи чал" през този ски-сезон са включени разходки с кучешки впрягове и с моторни шейни по трасета до Пампорово. Общата дължина на пистите и ски-пътищата в център "Мечи чал" достигна 28 км, прибавяйки прокараните през лятото две нови писти. Около 70 хил. лв. струва на сдружението възстановяването на засегнатите от летните наводнения участъци по пистите.

Паркингът за автомобили на лифтовата станция "Мечи чал" е безплатен, както и пътуването с лифта в обратна посока. Стойността на нощувка в хотелите в града през зимния сезон се движи в границите 27-45 лв. за легло в двойна стая, варирайки през различните периоди.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:46 | 03.09.22 г.
fallback