fallback

Смениха трима членове на Надзорния съвет на Булгартабак

Проведеното днес извънредно общо събрание на акционерите на дружеството освободи от надзорния съвет освободени бившият заместник-министър на икономиката Валентин Първанов, бившият главен секретар на министерството на икономиката Христо Савчев и заместник-

12:29 | 14.12.05 г.
Автор - снимка
Създател

Трима от членовете на досегашния Надзорен съвет на “Булгартабак холдинг” АД са освободени и на тяхно място са избрани трима нови, като по този начин новият съвет запазва числения си състав от пет човека, съобщиха от Министерството на икономиката и енергетиката.

Проведеното днес извънредно Общо събрание на акционерите на дружеството освободи от Надзорния съвет бившия заместник-министър на икономиката Валентин Първанов, бившият главен секретар на Министерство на икономиката Христо Савчев и заместник-министъра на финансите Кирил Ананиев. В съвета са избрани заместник-министрите Ани Янева и Лъчезар Борисов, както и главният секретар Владимир Туджаров.

В новия Надзорен съвет запазват местата заместник-министърът на земеделието и горите Бюрхан Абазов и Димитър Ивановски, заместник-министър на финансите. Предстои Надзорният съвет да утвърди състава на новия Управителен съвет на “Булгартабак холдинг” АД.

До момента днес са изтъргувани 10 акции на дружеството на цена 26,70 лв.

Свързани компании:

Булгартабак - холдинг АД(BTH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:05 | 07.09.22 г.
fallback