fallback

Логистичната система Teleroute започна дейност в България

Teleroute e европейската транспортна и логистична общност, която служи за улесняване на работният процес на транспортните и спедиторски компании в Европа

11:10 | 10.12.05 г.
Автор - снимка
Създател

Системата за транспортна и логистична информация Teleroute стартира дейността си в България, съобщиха от едноименната компания, която поддържа системата. Навлизането на нашия пазар се прави заради предстоящото членство на страната в Европейския съюз.

„Разширяването на Европейския съюз през 2007 година открива нови и уникални бизнес възможности за транспортния сектор. Ние искаме българските транспортни професионалисти да знаят, че Teleroute е партньорът, който ще им помогне да открият нови възможности за своя бизнес,” казва Раймундо Диас, главен изпълнителен директор на Teleroute.

Teleroute e европейската транспортна и логистична общност, която служи за улесняване на работният процес на транспортните и спедиторски компании в Европа. По своята същност Teleroute e уникална база данни, съдържаща информация в реално време относно свободни товари за транспортиране. Всеки ден повече от 70 000 оферти се предлагат на близо 45 000 потребители от цяла Европа. Компанията реализира продажби в размер на над 50 млн. евро за изминалата година.

Създадена през 1985 г. във Франция, за 20 години системата помага на своите клиенти да използват максимално потенциала и да повишат приходите си чрез създадените и утвърдени контакти с водещи европейски транспортни и спедиторски компании.

Teleroute е част от Wolters Kluwer Group, която е водеща издателска и доставяща информационни услуги корпорация. Основните дейности на корпорацията са насочени в областите здравеопазване и образование, както и в данъчния, счетоводен, корпоративен и правен сектор.

За 2004 годишните постъпления са в размер на 3.1 млрд. евро, а служителите на компанията са близо 18 900, които оперират в Европа, Северна Америка и Азия. Главната централа на Wolters Kluwer се намира в Амстердам, Холандия. Акциите на корпорацията се котират на борсата Euronext Амстердам и са включени в индексите AEX и Euronext100.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:00 | 01.09.22 г.
fallback