fallback

Петя Димитрова става прокурист на Пощенска банка

Преди да постъпи в Пощенска банка през 2003 г., Петя Димитрова работи като Старши мениджър и одитор в ПрайсуотърхаусКупърс България

14:54 | 08.12.05 г.
Автор - снимка
Създател

Петя Димитрова; снимка: Пощенска банка

От този месец досегашният главен финансов директор на Пощенска банка – Петя Димитрова, поема функцията и на прокурист на финансовата институция, съобщиха от банката. С назначението й на тази позиция Пощенска банка продължава традицията си да промотира български мениджъри в ръководния си екип.

Този избор отговаря изцяло на критериите на нашата банка за енергичен и бързо развиващ се екип. Личните качества на г-жа Димитрова са подсилени от богатия и международен опит в областта на финансите. Оценяваме нейния принос в развитието на Банката през последните три години”, казва Антъни Хасиотис, Главен изпълнителен директор на Пощенска банка.

Петя Димитрова получава професионалната си квалификация във водещите финансови центрове на Европа. Великобритания, Гърция, Холандия и Белгия са само част от страните, в които Димитрова усъвършенства идеите и качествата си.

Преди да постъпи в Пощенска банка през 2003 г., Петя Димитрова работи като старши мениджър и одитор в ПрайсуотърхаусКупърс България. Малко след назначаването й в Пощенска банка заема длъжността главен финансов директор, където се грижи за цялостното управление на финансовите ресурси на банката.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:06 | 03.09.22 г.
fallback