fallback

Мартин Заимов влезе в ръководството на Парк АДСИЦ

От съвета на директорите като представител на "Загора инвест" ООД е заличена Силвия Василева, а на нейно място влиза Иван Славов

17:16 | 07.12.05 г.
Автор - снимка
Създател

Бившият подуправител на Българска народна банка Мартин Михайлов Заимов е вписан като член на съвета на директорите на "Парк" АДСИЦ - София, става ясно от съобщение на Българска фондова борса - София. Промените в ръководството на дружеството са вписани с решение на Софийски градски съд от 1 декември. В ръководството на дружеството със специална инвестиционна цел влиза още Божидара Чобанска.

Според съобщение от БФБ от септември Мартин Заимов притежава 6,308% от капитала на "Парк".

От съвета на директорите като представител на "Загора инвест" ООД е заличена Силвия Василева, а на нейно място влиза Иван Славов. Пламен Русев заменя Соня Лупова като представител на "Профилекс" ЕООД.

Днес за първи път бяха сключени сделки с права на "Парк", които дават възможност за участие в увеличение на капитала. Бяха сключени три сделки с общо 125 001 права на цена 1,26 лв. всяко. Издадени са общо 650 хил. права. Едно право дава възможност за записване на седем акции от увеличението на капитала на дружеството с емисионна стойност 1,02 лв.

Основната част от привлечените средства ще бъдат използвани за изграждането и въвеждането в експлоатация на ваканционно селище в с. Юнец с разгъната застроена площ 11 993 кв. м. Заложената стойност на проекта е 3,36 млн. евро, като той ще стартира през октомври 2005 г., а срокът за реализацията му е 15 месеца.

Свързани компании:

Парк АДСИЦ(PARK)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:57 | 14.09.22 г.
fallback