fallback

Първото финансово изложение в България отвори врати

10:41 | 01.12.05 г.

В 10 часа в НДК официално бе открито първото национално финансово изложение у нас „Финанси за всеки“, чийто медиен партньор е Investor.bg.
„Надяваме се първото финансово изложение да стане регулярно и да привлича все повече участници и клиенти, които да намират пресечната точка на своите интереси“, заяви при откриването председателят на Комисията за финансов надзор Апостол Апостолов.
„Дано това изложение да не е първото и последното по рода си, защото считаме, че срещата между производители и потребители на финансови услуги е най-важното нещо, за да функционира нормално пазарът и да се развива. Необходимо е и за да бъде намалена несиметричността на информацията между двете страни“, каза Цветан Манчев, подуправител на Българската народна банка.
Целият първи ден на форума ще бъде съпътстван от конферентна програма, която започна преди минути с презентация на тема „Кредитиране на малки, средни и микропредприятия“ и ще продължи с представяне на Ти Би Ай България, възможностите за сътрудничество с агенции за недвижими имоти и строителни компании и др.
Изложението ще продължи до 3 декември, а входът за него е безплатен.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:51 | 02.09.22 г.
fallback