fallback

Петрол АД откри модерни бензиностанции и газ-станция в Русе

Разработени са и схеми за франчайзинг на съществуващи търговски обекти

14:52 | 24.11.05 г.
Автор - снимка
Създател

Три обновени и модернизирани бензиностанции и една газ-станция заработиха в Русе и региона под марката на “Петрол”, съобщиха от дружеството. Обектите са собственост на русенското дружество “Проксим” ООД, а реконструкцията и новата им визия са част от партньорската програма на “Петрол” АД. Чрез нея дружеството предоставя на местни оператори в търговията с петролни продукти съвременните стандарти в технологията, комуникациите и обслужването на клиентите.

Русе и регионът имат водещо място в програмата за съвместен бизнес на “Петрол” АД, както и в амбициозните планове за развитие на дружеството и на марката, обясниха от компанията.

От една страна „Петрол“ предлага свои обекти за дилърско управление, а от друга - дружеството е готово да поеме управлението на съществуващи бензиностанции (включително и ведомствени) под своята търговска марка.

Разработени са и схеми за франчайзинг на съществуващи търговски обекти или съдействие на партньори за изграждане на обекти на техен терен по стандартите на “Петрол”.

“Петрол” АД предоставя на партньорите си и най-съвременни комуникационни решения – сателитен пренос на данни чрез VSAT, модерни електронни системи с фискална памет, както и въвеждането на картови системи за разплащания.

Свързани компании:

Петрол АД(PET)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:45 | 01.09.22 г.
fallback