fallback

Холдинг Пътища спечели Пътно поддържане – Оряхово срещу 332 хил. лв.

Началната тръжна цена беше 122 000 лева, а стъпката на наддаване - 10 000 лева

18:14 | 21.11.05 г.
Автор - снимка
Създател

Холдингово дружество “Пътища” предложи най-висока цена от 332 хил. лв. за 16 153 дяла, представляващи 100% от капитала на “Пътно поддържане - Оряхово” ЕООД на проведен днес в Агенцията за приватизация търг с явно наддаване, съобщиха от агенцията. В търга взеха участие четири фирми.

Началната тръжна цена беше 122 000 лева, а стъпката на наддаване - 10 000 лева.

Предметът на дейност на “Пътно поддържане - Оряхово” е текущ ремонт и поддържане на пътища, пътни принадлежности, пътни съоръжения, градски и общински комуникации и инфраструктурите около тях, зимно поддържане на пътища, проектантска, инженерингова и търговска дейност в страната и чужбина; всички видове услуги със строителна и друга техника; превоз на пътници и товари и всички други дейности, които не са забранени със закон.

Холдинговото дружество се занимава със строителство, ремонт и поддържане на пътища и пътните съоръжения, градски комуникации и инфраструктурите около тях, проектиране, научно-изследователска и инжинерингова дейност.

ХД “Пътища” притежава по 100% от капитала на “Пътно – Строителна Техника” АД, “Пътинженеринг – М” АД, “Булбер” ЕООД, “Видапътстрой” ЕАД, “Пътно поддържане – Видин”, “Пътно поддържане – Враца”, “Пътно поддържане – Монтана”, “Пътно поддържане – Севлиево” и “Пътно поддържане – Ябланица”, както и по над 90 на сто от капитала от “Пътстрой” АД – Ловеч и “Бургаспътстрой” АД.

Днес бяха изтъргувани 11 акции на ХД “Пътища” на средна цена 728,74 лв., с 0,42% по-ниска от петък.

Свързани компании:

Холдинг Пътища АД /в несъстоятелност/(6H2)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:34 | 10.09.22 г.
fallback