fallback

Български компании с участие в бизнес форум в ОАЕ през декември

На деловите срещи са поканени представители на бизнессредите от Обединените арабски емирства, на дипломатическите среди и на офисите на големи световни фирми, базирани в Дубай и Абу Даби

10:54 | 21.11.05 г.
Автор - снимка
Създател

От 9 до 14 декември в емирство Рас ал Хайма ще се проведе първият в Обединените арабски емирства (ОАЕ) бизнесфорум с участието на български компании от винопроизводството, туризма, строителството, търговията с минерална вода, технологиите, съобщиха организаторите от българска страна.

На деловите срещи са поканени представители на бизнес средите от Обединените арабски емирства, на дипломатическите среди и на офисите на големи световни фирми, базирани в Дубай и Абу Даби.

От българска страна ще участват ръководители и представители на висшия мениджмънт на солидни български компании и банки като Тодор Батков, Сашо Дончев – „Овергаз Инк.“, Ивайло Мутафчиев и Цеко Минев – Първа инвестиционна банка, Красимир Дачев – заместник-председател на БТПП, Иван Тодоров – „Винарна Тодоров“, Николай Божинов – „Глория палас“, Иван Дяков – 3 mountains, Поли Карастоянова - BCVB.

Бизнес форумът се организира от Борислав Дионисиев, президент на „Електроимпекс“ и Петя Славова, президент на „Феста холдинг“. Домакин на проявата е принцът-престолонаследник на емирство Рас ал Хайма.

Фокус на форума е представянето на българското вино, което се случва за първи път в този регион. За винения фестивал в Рас ал Хайма са поканени утвърдени винопроизводители от Сливен, Асеновград, Свищов, Долна баня, с.Огняново, Пазарджишко.

Бизнес форумът в ОАЕ ще даде на българските фирми възможност да се представят на пазарите на Персийския залив, които притежават огромен финансов и инвестиционен потенциал.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:25 | 05.09.22 г.
fallback