fallback

Жилищен комплекс на А.В. Билдингс получи акт 16

Досега са продадени три от жилищата в комплекса, и предстоят сделки за още девет

16:17 | 17.11.05 г.
Автор - снимка
Създател

Изграденият от "А.В. Билдингс" АД - София жилищен комплекс от затворен тип "Алфа Р" получи акт 16, съобщи за Investor.bg изпълнителният директор на дружеството Веселин Ралчев. "Комплексът бе построен за малко над 1.9 млн. лв. без ДДС," допълни Ралчев.

"Досега са продадени три от жилищата в комплекса и предстоят сделки за още девет", каза още Ралчев. Общо жилищата в комплекса са 22 - мезонети, апартаменти и студия. Общата застроена площ е около 3300 кв м. Към дружеството е отправена покана и са внесени документи за участие в Националния конкурс "Сграда на годината 2005".

Основният капитал на дружеството е 1,8 млн. лв., разпределен в акции с номиналната стойност един лев.

"А.В.Билдингс" АД има загуба от 5 хил. лв. за първото деветмесечие на тази година, докато за същия период на миналата година дружеството е реализирало печалба от 13 хил. лв., показват данните от неконсолидирания отчет за периода. Според баланса за деветмесечието "А.В.Билдингс" притежава терени със стойност 45 хил. лв. и машини и оборудване за хиляда лева. С най-голяма стойност към края на деветмесечието е незавършеното строителство - за 1,771 млн. лв.

Предметът на дейност на дружеството е проектиране, строителство, търговия с недвижими имоти и строителни материали и др.

На 14 ноември са изтъргувани 24 456 акции на "А. В. Билдингс" на цена 7,80 лв. всяка.

Свързани компании:

А.В. Билдингс АД - София(4AO)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:10 | 13.09.22 г.
fallback